Het Beheer

Diana Jager 41 lentes jong en woonachtig in Zuidbroek met mijn vriend en hondje Senna. Ik geniet van leuke dingen ondernemen met mijn vriend en samenzijn met familie of vrienden. Samen met Johan & Bianca en ons leuke team vind ik het erg leuk om in het MFC te werken en daar naast de standaard werkzaamheden ook nog mijn creativiteit in kwijt te kunnen!
Johan de Vries 52 jaar, samenwonend met Bianca in Zuidbroek waar we 2 katten en heel veel vogels hebben! Ik heb 2 volwassen zonen die in Groningen wonen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vogelhobby bezig te zijn en ook kijk ik graag voetbal. Deze functie is een uitdaging waar ik lange tijd naar uit heb gekeken en waar ik mijn energie goed in kwijt kan!
Bianca Jager 43 jaar, partner van Johan en zus van Diana. In mijn vrije tijd zing ik en doe ik aan dansen en yoga. Ik ben mede eigenaar en vooral verantwoordelijk voor de website en de PR. Maar ik ben ook zeer regelmatig op de werkvloer te vinden, met name bij grote activiteiten maar ook bij de dagelijkse gang van zaken ben ik zeer betrokken.

Onze vrijwilligers

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Inmiddels hebben we een hele leuke groep met mensen uit Noordbroek en omstreken die het leuk vinden om ons bij bepaalde activiteiten mee te helpen. Wij zijn hier erg dankbaar voor en trots dat we zo’n mooie club hebben waar we op kunnen rekenen! Om een idee te geven van de gezelligheid hierbij een sfeerimpressie! (Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact op voor meer informatie! )
Jacqueline Menkema 47 jaar, wonend in Noordbroek samen met mijn partner en onze 3 kinderen. In onze vrije tijd doen we graag leuke dingen met het gezin. Sinds 1 januari 2017 werk ik in het MFC en ik heb het erg naar mijn zin. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden doe ik ook assistent beheer taken, en dat maakt het werkt nog veel leuker!
Tina Wijchers 31 jaar, woonachtig in Veendam met mijn 3 dochters. Ik heb eerst anderhalf jaar stage gelopen bij het MFC en daarna ben ik blijven plakken. Ik ben super blij met mijn baan hier, het is erg afwisselend werk en de tijd vliegt ook voorbij! Samen met mijn collega’s zijn we een erg gezellig team. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen, van lekker uiteten tot bioscoopjes. Gewoon even helemaal genieten!
MFC de Noordsuythoeve

De gezichten van het MFC