MFC de Noordsuythoeve
Wat is er allemaal te doen in het MFC? Dat lees je hier! Dus als je op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten in en rondom het MFC dan hoef je alleen maar de website in de gaten te houden. Of je geeft onze Facebookpagina een        en dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Agenda

Workshop Bloemschikken diverse thema’s

4 keer per jaar zal Marianne van Vita Nova uit Wagenborgen in het MFC een workshop geven met diverse thema’s. Op 30 oktober zal dat het thema herfst zijn en op 10 december gaan we natuurlijk een mooi kerststuk maken! Houd deze pagina of onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie en opgave!

Feestavond m.m.v. Imperfection en het MaRa Kwartet

Gewoon een gezellige avond met goed live muziek georganiseerd door Randy Meijer. Opgave via randy.meijer@hotmail.com 

Sinterklaasfeest Noordbroek

Ook dit jaar neemt de ondernemersvereniging van Noordbroek het ontvangst van Sinterklaas weer op zich! Deze keer komt hij op 24 november in Noordbroek aan en het feest zal weer in het MFC zijn. Houd deze pagina of onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie!  

Kerstmarkt 16 december 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer onze gezellige en sfeervolle kerstmarkt! Ga voor meer informatie of bij interesse als standhouder naar onze Kerstmarkt pagina!

30 november een speciale editie van onze BINGO!

De Surprise BINGO!

Pepernoten, ingepakte prijzen en nog veel meer leuks!

Klik op de foto voor een groot exemplaar van de poster!