MFC de Noordsuythoeve
Wat is er allemaal te doen in het MFC? Dat lees je hier! Dus als je op de hoogte wilt blijven van alle activiteiten in en rondom het MFC dan hoef je alleen maar de website in de gaten te houden. Of je geeft onze Facebookpagina een        en dan ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Agenda

Kermis!

Vorig jaar is er voor het eerst sinds jaren weer een kermis in het dorp geweest. En dat was erg leuk en gezellig. Dus dat doen we natuurlijk nog een keer over, van 26 t/m 28 oktober staat er bij het MFC onder andere een zweefmolen, kindertrein, schiettent,oliebollen, pusher (met muntjes), bungeetrampoline, eendjes vangen en een suikerspin/popcorn/snoep! Houd je brievenbus in de gaten voor de flyer!!  

Spooktocht

Ieder jaar organiseren de Klokkenluiders van Noordbroek een leuke en spannende Spooktocht! Dit jaar is de Spooktocht op 3 november!  Zet vast in je agenda! Houd deze pagina of onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie over deelname!  

Workshop Bloemschikken diverse thema’s

4 keer per jaar zal Marianne van Vita Nova uit Wagenborgen in het MFC een workshop geven met diverse thema’s. Op 30 oktober zal dat het thema herfst zijn en op 10 december gaan we natuurlijk een mooi kerststuk maken! Houd deze pagina of onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie en opgave!

Feestavond m.m.v. Imperfection en het MaRa Kwartet

Gewoon een gezellige avond met goed live muziek georganiseerd door Randy Meijer. Opgave via randy.meijer@hotmail.com 

Sinterklaasfeest Noordbroek

Ook dit jaar neemt de ondernemersvereniging van Noordbroek het ontvangst van Sinterklaas weer op zich! Deze keer komt hij op 24 november in Noordbroek aan en het feest zal weer in het MFC zijn. Houd deze pagina of onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie!  

Kerstkuier

Een hele bijzondere wandeling, een kerstreis door Noordbroek…….. Houd deze pagina of onze Facebookpagina goed in de gaten voor meer informatie en deelname!

Kerstmarkt 16 december 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer onze gezellige en sfeervolle kerstmarkt! Ga voor meer informatie of bij interesse als standhouder naar onze Kerstmarkt pagina!