Het Beheer

Johan de Vries 54 jaar, samenwonend met Bianca in Zuidbroek waar we 2 katten en heel veel vogels hebben! Ik heb 2 volwassen zonen die in Groningen wonen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vogelhobby bezig te zijn en ook kijk ik graag voetbal. Deze functie is een uitdaging waar ik lange tijd naar uit heb gekeken en waar ik mijn energie goed in kwijt kan!
Bianca Jager 45 jaar, partner van Johan en zus van Diana. In mijn vrije tijd doe ik aan sporten en dansen, zing ik en doe ik graag yoga. Ook schrijf ik graag en kun je bij mij ook terecht voor het maken van een website of ontwerpen van een logo! Ik ben mede eigenaar en vooral verantwoordelijk voor de website en de PR. Maar ik ben ook zeer regelmatig op de werkvloer te vinden, met name bij grote activiteiten maar ook bij de dagelijkse gang van zaken ben ik zeer betrokken.

Onze vrijwilligers

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Inmiddels hebben we een hele leuke groep met mensen uit Noordbroek en omstreken die het leuk vinden om ons bij bepaalde activiteiten mee te helpen. Wij zijn hier erg dankbaar voor en trots dat we zo’n mooie club hebben waar we op kunnen rekenen! Om een idee te geven van de gezelligheid hierbij een sfeerimpressie! (Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact op voor meer informatie! )
Diana Jager 42 lentes jong en woonachtig in Zuidbroek met mijn vriend en hondje Senna. Ik geniet van leuke dingen ondernemen met mijn vriend en samenzijn met familie of vrienden. Samen met Johan & Bianca en ons leuke team vind ik het erg leuk om in het MFC te werken en daar naast de standaard werkzaamheden ook nog mijn creativiteit in kwijt te kunnen!
Brenda Jager 27 jaar, nicht van Johan, Bianca en Diana. Ik woon samen met mijn partner onze lieve dochter en 2 katten in Zuidbroek. Ik heb verschillende diensten, waardoor mijn werk afwisselend blijft. Ik doe beheerstaken en maak ook een aantal dagen schoon. Ik heb eindelijk werk gevonden waar ik met veel plezier naar toe ga en thuis enthousiast over kan vertellen. Hiernaast werk ik nog als Allround Dance Instructor bij SVN in het MFC. Het MFC voelt dan ook als mijn tweede thuis!
MFC de Noordsuythoeve

De gezichten van het MFC