Het Beheer

Johan 55 jaar, samenwonend met Bianca in Beerta waar we 1 kat, 3 kippen, 2 konijnen en heel veel vogels hebben! Ik heb 2 volwassen zonen die in Groningen wonen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vogelhobby bezig te zijn en ook kijk ik graag sport. Deze functie is een uitdaging waar ik lange tijd naar uit heb gekeken en waar ik mijn energie goed in kwijt kan!
Bianca 46 jaar, zakelijk en prive ben ik de partner van Johan en Diana is mijn zus. Ik ben mede eigenaar en vooral verantwoordelijk voor de website en de PR. Ik doe veel in de organisatie en ik ben ook zeer regelmatig op de werkvloer te vinden, met name bij grote activiteiten maar ook bij de dagelijkse gang van zaken ben ik zeer betrokken.

Onze vrijwilligers

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Inmiddels hebben we een hele leuke groep met mensen uit Noordbroek en omstreken die het leuk vinden om ons bij bepaalde activiteiten mee te helpen.Wij zijn hier erg dankbaar voor en trots dat we zo’n mooie club hebben waar we op kunnen rekenen!Om een idee te geven van de gezelligheid hierbij een sfeerimpressie!(Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact op voor meer informatie! )
Diana 44 lentes jong en woonachtig in Zuidbroek met mijn vriend en hondje Senna. Ik geniet van leuke dingen ondernemen met mijn vriend en samenzijn met familie of vrienden. Samen met Johan & Bianca en ons leuke team vind ik het erg leuk om in het MFC te werken en daar naast de standaard werkzaamheden ook nog mijn creativiteit in kwijt te kunnen!
MFC de Noordsuythoeve

De gezichten van het MFC