MFC de Noordsuythoeve

Activiteiten vanuit de DAR

Klaverjassen Iedere woensdagmiddag vanaf 1 september tot medio april wordt er geklaverjast in het MFC door de ouderen van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Ouderengym Iedere vrijdagmiddag vanaf 1 september tot medio de zomervakantie wordt er door ouderen gegymd in het MFC van 14.30 uur tot 15.30 uur en van 15:30 tot 16:30 uur onder leiding van de sportinstrcuteur van Fysiotherapie Menterwolde. Knutselen Iedere dinsdagmiddag wordt er geknutseld door ouderen in het MFC, onder het genot van een kopje koffie of thee en leuke gesprekken, vanaf 1 september tot medio de zomervakantie van 13.30 uur tot 15.30 uur. www.darnoordbroek.nl

Volksdansgroep Noordbroek

Elke 2 weken, vanaf 2 september, oefent de Volksdansgroep Noordbroek in zaal Klipheerd 1 van 20.00 tot 22.00 uur.

Vrouwen van Nu

Voorheen de Nederlandse bond van Plattelandsvrouwen. Vrouwen van Nu is een landelijke vrouwenvereniging in Nederland. De vereniging bestaat uit ruim 500 afdelingen en organiseren uiteenlopende activiteiten voor de leden, zoals cursussen, lezingen, culturele uitjes, sociale ontmoetingen en reizen. De vereniging komt voort uit de Nederlandse Bond van Boerinnen en andere Plattelandsvrouwen. Eens per maand maken zij gebruik van de zaal Klipheerd 2. Naar de website

Rainbow Diamond Line Dancers

Op maandagavond word er vanaf 19.30 uur door deze leuke groep aan linedancing gedaan. Voor informatie kunt u contact opnemen met Jan en Yvonne Weemhoff via het nummer 06-37603316.

Dameskoor Elk& Ain

Dit koor repeteert op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het MFC in Noordbroek o.l.v. dirigente Corien Kronemeijer. We zijn een gezellig koor met een breed repetoire, Engels, Nederlands, Gronings. Lijkt het je leuk om mee te zingen, kom dan gerust eens langs, we kunnen altijd nieuwe leden gebruiken.

Toneelvereniging “De Deurdouwers”

Deze leuke toneelvereniging begint in november met het instuderen van het toneelstuk waarna zij in januari/februari een tweetal uitvoeringen geven. Het instuderen doen zij op de maandagavond van 19.30 tot 23.00 uur.

EHBO vereniging

De EHBO vereniging van Noordbroek is een actieve club EHBO-ers die bij diverse activiteiten worden ingezet. Van oktober t/m maart zitten zij elke donderdagavond bijeen. Ga naar de Facebookpagina

Kaartvereniging Noordbroek

Iedere eerste dinsdag van de maand van september t/m april heeft deze vereniging een kaartavond in de zaal Klipheerd 1 van 19.30 uur tot 23.00 uur. Daarnaast organiseren zij ook grotere toernooien. Houd de agenda in de gaten voor de data!
Naast de vaste gebruikers van het gebouw zijn er ook de gebruikers die wekelijks, of zelfs dagelijks een plekje hebben in het MFC. Lees hier waarvoor u allemaal terecht kunt bij ons en wilt u meer informatie of zelf gebruik maken van een zaal neem dan gerust contact met ons op!

Gebruikers