Onze stagiaires

Het Beheer

  Diana Jager 39 lentes jong en woonachtig in Zuidbroek met mijn hondje Senna. Ik geniet van leuke dingen ondernemen met mijn vriend en samenzijn met familie of vrienden. Samen met Johan & Bianca en ons leuke team vind ik het erg leuk om in het MFC te werken en daar naast de standaard werkzaamheden ook nog mijn creativiteit in kwijt te kunnen!
  Johan de Vries 50 jaar, samenwonend met Bianca in Zuidbroek waar we 2 katten en heel veel vogels hebben! Ik heb 2 zonen waarvan 1 al volwassen is en 1 zo goed als. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vogelhobby bezig te zijn en ook kijk ik graag voetbal. Deze functie is een uitdaging waar ik lange tijd naar uit heb gekeken en waar ik mijn energie in kwijt kan!
Heino Maatschappelijke stage Ik ben heino en ik ben 14 jaar. Ik ben een enthausiaste jongen (denk ik) en mijn hobby's zijn yt gamen, freerunning en voetbal. Ik zit op de winkler prins in veendam en doe MAVO 3 . Heino helpt bij allerlei sociale activiteiten.
Melissa Beroepsgerichte stage Ik ben Melissa Pel en ben 15 jaar ik zit op de Winkler prins praktijk in Veendam ik loop stage op de mfc als schoonmaak voor in mijn opleiding. Melissa doet een beroepsgerichte stage bij ons. Ze is 3 dagen per week aanwezig en zal de komende tijd bij ons te vinden zijn.
  Bianca Jager 41 jaar, partner van Johan en zus van Diana. In mijn vrije tijd zing ik in WOW (een leuke damesgroep) en ook heb ik prive zangles. Ik heb een eigen bedrijf (BJ websites) en daarnaast help ik regelmatig mee in het MFC als dat zo uit komt. Blijkt dat ik dat erg leuk vind en het is een welkome afwisselling als je de hele dag achter de PC zit!

Onze vrijwilligers

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens! Inmiddels hebben we een hele leuke groep met mensen uit Noordbroek en omstreken die het leuk vinden om ons bij bepaalde activiteiten mee te helpen. Wij zijn hier erg dankbaar voor en trots dat we zo’n mooie club hebben waar we op kunnen rekenen! Om een idee te geven van de gezelligheid hierbij een sfeerimpressie! (Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact op voor meer informatie! )
  Jacqueline Menkema 47 jaar, wonend in Noordbroek samen met mijn partner en onze 3 kinderen. In onze vrije tijd doen we graag leuke dingen met het gezin. Sinds 1 januari werk ik in het MFC en ik heb het erg naar mijn zin. Naast de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden doe ik inmiddels ook veel assistent beheer taken, en dat maakt het werkt nog veel leuker!
MFC de Noordsuythoeve

De gezichten van het MFC