MFC de Noordsuythoeve
Nieuw! Samen koffie drinken! Vanaf 12 september kunt u elke dinsdag en donderdag in onze huiskamer samen een kopje koffie drinken!

Nieuws

Sinds eind januari jl. worden de sport- en bewegingslessen voor 55+ verzorgd door Fysiotherapie Menterwolde. Sportinstructeur Ria Loots geeft op vrijdagmiddag enthousiast les aan senioren van 55+. Er zijn in de groepen zelfs actieve 60-, 70- en zelfs 80-plussers. Tijdens de lessen worden o.a. de heup-, rug- en buikspieren getraind op de mat. Er worden co√∂rdinatie-oefeningen gedaan en de conditie wordt op peil gebracht. Dit alles gebeurt met achtergrondmuziek. De deelnemers kunnen zo straks weer beter bij het bovenste keukenkastje, stappen soepeler op en van de fiets en zijn misschien beter af bij een valpartij. Ria daagt de sporters uit (zowel mannen als vrouwen), maar er moet niets; ieder werkt naar eigen kunnen. De deelnemers beginnen, na het sporten, met een voldaan gevoel aan het weekend. Gezellig samen sporten houdt de spieren soepel en sterk en is goed voor lijf, leden en geest!   De lessen zijn op vrijdagmiddag van 14:30-15:30 uur en van 15:30-16:30 uur in MFC de Noordsuythoeve. Opgeven kun je via de mail: ida@bouwbedrijfiden.nl 
Actieve 55 plussers gaan fit het weekend in!
Vrijwilligers gezocht

Kom jij deze leuke groep vrijwilligers

versterken?

Het is de bedoeling om van het MFC een gezellig en bruisend centrum te maken waar mensen elkaar kunnen vinden en ontmoeten. Dit kan op allerlei manieren, bij de sportvereniging, bij een zangkoor bij toneel of zomaar door gezellig een kop koffie te komen drinken in de knusse huiskamer.  Naast alle standaard activiteiten zal er ook zeer regelmatig iets georganiseerd worden. En dat kan een beheerder natuurlijk niet alleen! Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Dus vind jij het leuk om je in te zetten bij grote activiteiten of wil je op welke manier dan ook een handje helpen? Neem dan contact op met het beheer om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Alles is bespreekbaar!